The Host

The host,eller Genom dina ögon är den boken som jag läser just nu. Jag har typ läst fyra kapitel men det verkar som om den är nästan lika bra som Stephenies twilight-böcker(fast vad kan vara bättre än dem?).


För er som inte har läst boken elr knappt hört talas om den så kmr här lite fakta från wikipedia(hur skulle vi klara oss utan den sidan egentligen?):


Jorden har invaderats av en ras som tar över människornas sinnen medan de lämnar kroppen intakt och större delen av mänskligheten har dukat under. Men Melanie Stryder vägrar att tyna bort och låta en själ ta över hennes kropp. Även om Vandraren har det största greppet om hennes kropp så kan hon tänka och kommunicera med själen som Vandrarens art kallas.

Vandraren, en av de invaderande Själarna som har tilldelats Melanies kropp, har hela tiden varit medveten om hur plågsamt det skulle vara att ta över en människas kropp: de överväldigande känslorna, de allt för tydliga minnena. Men det finns en svårighet som Vandraren inte har väntat sig att den tidigare ägaren av kroppen vägrar att ge sig av och överlämna kroppen till henne. Melanie fyller Vandrarens sinne med bilder av Jared och Jamie, mannen hon älskar och hennes lillebror som hittills lyckats hålla sig gömda. Det är omöjligt för Vandraren att skilja på sina och Melanies känslor och snart åtrår hon en man hon aldrig mött och älskar hennes värdkropps bror. Hotet från de andra Själarna gör Vandraren och Melanie till ovilliga allierade och tillsammans ger de sig av för att finna Jared och Jamie, det resluterar i en hård kamp där Vandraren står i centrum, som en ensam själ som har lämnat sitt samhälle för en oviss framtid bland riktiga människor, med dom få människor som finns kvar.

Hämtad från "http://sv.wikipedia.org/wiki/Genom_dina_%C3%B6gon"


Genom dina ögon av stephenie meyer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0